loader image
10 Червня 2021

Рецепт паски

Інгрідієнти:

  • 125 мл парного тепленького молока
  • 65 гр цукру
  • 12.5 (1/4 пачки свіжих дріждів) 
  • 2 яйця
  • 50 г розтопленого масла
  • 3 стол. ложки олії
  • 150 г муки (добре просіяної) (Очевидно муки тут можна взяти більше)… Експерементую…

 

Спосіб приготування:

Змішала всі інгрідієнти і поставила в тепле приміщення на 6 год, щоб підрахалося.

Через 5 годин опара підійшла і я додала ще муки і замісила легенько тісто, але легеньке, не забите.

Всього 300 гр муки пішло на цю паску.

В одну каструльку положила, а перед тим стінки та дно обклала папером та змазала маргарином.

Цю форму поставила знову в тепле приміщення біля радіатора щоб постояло і піднялося…

Пекти приблизно 30-35 хв. При 180 гр в духовці.

 

Треба мати добрий настрій і помолитися перед тим як починати!

Смачного!

Рецепт від Люби Покотило.